deneme

Çocuk istismarına hayır!

Windows 8 Enterprise i ücretsiz deneyin


Microsoft Windows 8′in nihai sürümü üzerinde uygulamaları oluşturmak, sınamak ve son kullanıcının da ürünü deneyip satın alması için Windows 8 Enterprise RTM sürümü 90 günlük deneme kopyasını (32-bit ve 64-bit kullanılabilir) yayımladı.

Microsoft, Windows kullanılabilir Ücretsiz deneme değerlendirme yazılımı olarak ilgilenen kurumsal ve ticari müşterileri için Windows 8 Enterpise ücretsiz indirmelere açtı. Windows 8

Enterprise sürümü 90 gün boyunca ücretsiz hiç bir kısıtlama olmadan kullanabilirsiniz. Tam adı Windows 8 Enterprise Evaluation Trial (Windows 8 Enterprise Değerlendirme Sürümü) olan paket için 90 gün sonunda lisans satın almanız gerekecek. Windows 8 Enterprise kullanmaya devam etmek isteyenler lisans satın aldıktan sonra yükseltme yapamayacaklar, temiz bir yükleme yapmanız gerekiyor.
Sistem Gereksinimleri
İşlemci: 1 gigahertz (GHz) or faster
RAM: 1 gigabyte (GB) (32-bit) or 2 GB (64-bit)
Hard disk alanı: 16 GB (32-bit) or 20 GB (64-bit)
Ekran Kartı: Microsoft DirectX 9 graphics device with WDDM driver

Türkçe dil desteği olmayan bu değerlendirme sürümünü, İngilizce kurulumdan sonra Türkçe yapmak çok kolay. Görev çubuğundaki saatin hemen solunda bulunan dil yönetimine (language preferences) tıkladıktan sonra açılan sayfada 'language add'a tıklayarak açılan menüde Türkçe yi bulup indirebilirsiniz. Alternatif olarak arama motorlarında 'Windows 8 Turkish Language Packs' aramasıyla dil dosyalarına ulaşabilirsiniz.

Windows 8 Enterprise x86 (32 bit): indirin
Windows 8 Enterprise x64 (64 bit): indirin

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.