deneme

Çocuk istismarına hayır!

Eyvah! Pokemon GO güncellemesi hesapları sildi

Eyvah! Pokemon GO güncellemesi hesapları sildi

Pokemon Go, yeni güncellemesi ile kullanıcıların hesaplarını sıfırladı. Kısa sürede dünyanın her yerinde oynanmaya başlayan oyun, yeni güncellemesi ile kullanıcıların tepkisini çekti.

Pokemon Go Hesapları Sıfırladı!
Hata düzeltmelerini içeren güncelleme, Android’de 0.31.0, iOS’ta 1.1.0 sürümüne sahip. Bu güncelleme ile oyun içerisindeki hataların onarılmasının yanında kullanıcıların hesapları da sıfırlandı. Kullanıcılar güncelleme sonrası sahip oldukları Pokemon‘ları kaybettiler. Bunun üzerine isyan eden oyun severler, tepkilerini ise sosyal medya aracılığıyla paylaşmaya başladılar. Oyun geliştiricilerinden Niantic Labs ise, sorunun farkında olduklarını belirtti. Bunun yanında bu sorunun kısa bir sürede düzeltileceğini ve kullanıcıların tekrar oyun içerisindeki karakterlerine kavuşacaklarını bildirdi.

Kullanıcılar Para İadesi İstediler
Fenomen oyunun yeni güncellemesi, sorunları da beraberinde getirdi. Oyun içindeki Pokemon bulma sistemi için para ödeyip daha ayrıcalıklı olmak isteyen kullanıcılar, karakterlerin altında ne kadar uzakta olduklarını gösteren adım işaretlerini görmelilerdi. Ancak başından beri tüm karakterlerin altında sadece 3 adım işaretini görebildiler. Güncelleme ile sorunun çözüleceğini düşünen kullanıcılar ise bu adım sisteminin tamamen kaldırıldığını gördüler. Durum karşısında sinirlenen oyun kullanıcıları ise ödedikleri paranın iade edilmesini istediler. Binlerce kişinin Pokecoin’lerini geri istemesiyle, Niantic’e pek çok başvuru geldiği de belirtildi.

Fenomen oyunun kullanıcıları, güncelleme sonrası hem kaybettikleri karakterleri hem de verdikleri paraların iade edilmesini bekliyorlar.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.