deneme

Çocuk istismarına hayır!

Yeni Seat Leon'a aşık olacaksınız

Yeni Seat Leon'a aşık olacaksınız

Makyaj operasyonu geçiren Seat Leon karşınızda. Daha dinamik tasarımıyla dikkat çeken Leon yine dikkatlari üzerine çekmeyi başaracağı benziyor.

Yeni Led farları ile birlikte led sayısı artırlıp daha iyi bir görüş mesafesi sunması planlanıyor.Aynı şekilde sis farları da makyaj operasyonuyla birlikte biraz daha yükseltilip yine led farlar kullanılmış. Donanım seviyesine yeni eleman katan Leon, müşterilerine bu donanım seviyesinde daha fazla konfor sunmayı hedefliyor. Xcellence donanımı FR donanımına göre gelişmiş özelliklere sahip olacak. Xcellence konfora, şıklığa ve yeni teknolojilere yer veriyor.

Yeni Seat Leon'a aşık olacaksınız

Arka tarafta fazla değişikliğe uğramayan Leon, yeni stop farlarıyla daha şık gözüküyor. Stop farlarının Led teknolojiye bürünmesi artı avantaj sağlarken, yanma şekli Audi A3'ünkine  benzer şekilde yanıyor.

Yeni Seat Leon'a aşık olacaksınız

En büyük değişimi iç tarafta gerçekleşen Leon, anahtarsız giriş, elektronik park freni, wireless charge ve 8 inçlik ekranıyla göz dolduruyor.Bunlara ek olarak trafik işaretlerini tanıma, navigasyon, paralel park özelliği,uzun far asistanı, adaptif hız sabitleyici ve acil durum asistanı ile güvenlik ekipmanlarını geliştirmiş. Bu teknolojilerin yanında birçok yeni modelde de olan dijital göstergelerin olmaması bize sorarsanız en büyük eksikliği.

Yeni Seat Leon'a aşık olacaksınız

8 inçlik Seat Full Link ile eski versiyonlarında bulunmaya navigasyon sistemi devreye giriyor. Aynı zamanda yeni ekran dokunmatik olarak tasarlanıp gereksiz tuş kalabalığının önüne geçiyor.Yine bu ekrandan araçtaki kapı ve ayak altındaki ambiyans aydınlatmaları ayarlanabiliyor. Full link Apple CarPlay ve Android Auto uygulamalarına sahip. Bu sayede telefonunuzdaki yapmış olduğunuz birçok işlemi Full Link ile yapılabilecek.

Son olarak motor seçeneklerinden bahsedecek olursak 1.0 litre TSI üç silindirli motor yeni ürün gamına eklenecek.1.6 TDI ve 1.4 TSI motorlar ise hayatlarına devam edecekler.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.